Op 9 mei vieren we Moederdag. Dit kunnen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan.

Wij willen alle mama's, oma's, mami's, moekes, ... een onvergetelijke dag bezorgen.

Als school verkopen we leuke verwenpakketjes in samenwerking met de lokale handelaars Centho Chocolates, Bloemen Devos en Charlier Drinks.

Maak een keuze uit de 5 mogelijkheden: bloemen+cava+chocolade OF bloemen+cava OF bloemen+chocolade OF bloemen OF cava+chocolade

bestellen kan via https://forms.gle/m3SsEVT3JGGrvYtDA

De aankoop is pas helemaal volledig als u het bedrag van uw aankoop op onze rekening BE10 7340 1653 8004 heeft gestort met vermelding NAAM + VOORNAAM + verwenpakket mama

Op zondag 9 mei kan je het verwenpakket komen ophalen op school van 9u tot 11u.

Alvast heel erg bedankt!

De kinderen van het 2de leerjaar hebben overal in het dorp blije keien verstopt. Heb je er eentje gevonden en hebben we toch een kleine lach op je gezicht getoverd? Stuur dan een foto naar: blijekeien@sintannaschool.be en verstop hem opnieuw voor iemand anders.

Wij hopen op veel gezichten een glimlach te toveren!

#sharingiscaring!

Tof dat je meedoet!

De juf en haar monstertjes van het tweede leerjaar!

In de gemeenten Tervuren en Wezembeek-Oppem werken we met een digitale aanmeld­ingsprocedure voor het kleuter- en lager onderwijs voor de Nederlandstalige ba­sisscholen van het gemeentelijk onderwijs, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap (GO!) en het vrij onderwijs.

Voor het schooljaar 2021-2022 verlopen de aanmeldingen en inschrijvingen volgens volgende tijdslijn:

Groep 1: Broers, zussen en kinderen van personeel (afgesloten)

Wanneer aanmelden? Vanaf 4 januari (9u) tot en met 18 januari 2021 (12u)

Wanneer inschrijven? Tussen 22 januari en 12 februari 2021

Groep 2: Alle kinderen

Wanneer aanmelden? Vanaf 1 maart (9u) tot en met 31 maart 2021 (12u)

Wanneer inschrijven? Tussen 3 mei en 27 mei 2021

Groep 3: Vrije inschrijvingen

Wanneer inschrijven? Vanaf 1 juni 2021

RONDLEIDINGEN VOOR NIEUWE INSCHRIJVINGEN?

Zolang we in code oranje zitten, kunnen wij geen live rondleidingen laten doorgaan.

Heb je na het kijken van het filmpje nog extra vragen, kan je zeker je vragen stellen tijdens een online vragenuurtje of telefonisch contact op te nemen. Wij staan jullie graag te woord!

Vanaf code geel of code groen: Contacteer ons op het nummer 02 768 13 83 of via e-mail: secretariaat@sintannaschool.be