Gimme

Vanaf nu kan je de klas, ploeg of afdeling volgen van jezelf of je kinderen. Surf naar www.gimme.eu om in één oogopslag alle berichten en activiteiten te zien.

Wij waren al een tijd op zoek naar een manier om u als ouder sneller en nauwkeuriger op de hoogte te houden van zaken die belangrijk zijn voor u en uw kind. Die manier vonden we in het systeem “gimme”.

Gimme is een flexibel systeem waarmee we u berichten kunnen sturen. Het voordeel ervan is dat u enkel berichten krijgt die met de klas van uw kind te maken hebben. Via e-mail krijgt u een melding dat er een bericht aanwezig is in de klasfolder van uw kind.

Gimme laat ons ook toe om online antwoordstrookjes, beelden en zelfs hele fotoalbums (bv. van een klasuitstap) aan onze berichten te hangen.

Bovendien is gimme ook een milieuvriendelijke oplossing.

Veel plezier met gimme,
het schoolteam