Giften

Wij sparen verder voor een nieuwe luifel op school. We gaan voor een groene schoolomgeving en proberen een pannaveld te kopen om de voetballers in alle rust te laten voetballen. Dit zou komen achter het gebouw.

Dit zal geïnstalleerd worden vlak achter het nieuwe gebouw. De kostprijs (incl. plaatsing) wordt momenteel geschat op 10 150 EUR (incl. BTW en plaatsing). Dit komt er na het reeds aangekochte en door de Sint geplaatste duikelrek en een evenwichtsbalk.

De zandbak is ook reeds een ‘topper’ bij onze kinderen en wordt dit schooljaar ook nog verder afgewerkt met een zonnescherm en een nieuw dekzeil. Deze laatsten zijn reeds aangekocht maar moeten nu geïnstalleerd worden.

Vrijwilligers die hierbij willen helpen mogen hun naam opgeven aan de ouderraad/directie. We gaan dit proberen te doen in de periode tussen de krokus- en paasvakantie. Alle hulp is welkom!

Dank voor al die gulle giften! Wij nodigen u van harte uit uw bijdrage te storten op rekening van de ouderraad: BE10 7340 1653 8004.

Wat is een pannaveld?

Pannaveldjes zijn speelveldjes voor een intensief partijtje één-tegen-één of met een hele groep. Panna lijkt erg veel op straatvoetbal, het is alleen veel sneller en intens opwindend. De bedoeling is dat je door middel van onvoorspelbare dribbels probeert je tegenstander door de benen te spelen en punten te scoren: een poortje. Als je iemand “poort”, ook wel “panna” genoemd, dan is de wedstrijd beslist. Een pannaveldje zorgt voor én een leuke ontmoetingsplaats én een plek waar je actief bezig kunt zijn.