Vrijwilligers gezocht

Gezocht: Grootouders, ouders of sympathisanten van onze school die vrijwillig een handje willen toesteken om de organisatie van het schoolse leven in goede banen te leiden. We zoeken concreet mensen die wekelijks een paar uren willen besteden.

De gezochte hulp:

• de bedeling van de warme maaltijden (op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag tussen 12:05 en 12:30 uur) (max. 1 middag per week; hoe meer kandidaten hoe beter de spreiding van de data)
  • hulp bij het openhouden van de bibliotheek (max. 1 moment per week)
  • het mee onderhouden van de tuin
  • handige Harry’s en Marry’s voor het meehelpen onderhouden van onze school (o.a. speelgoed herstellen of eens iets helpen herstellen)
  • iemand die mee de bewaking doet van de studie op dinsdagavond (15:45 – 16:45)

Vereisten: minimum 19 jaar, goede omgang met kinderen & het Nederlands machtig.
Voor meer informatie kan u steeds met de directie contact opnemen door te bellen naar 02 768 13 83 of een e-mail te sturen naar ped.directiesintanna@zonien.org

Via deze link vind je steeds de meest actuele situatie: